Când va fi externat Mario Iorgulescu. Decizie de ultim moment a medicilor

Când va fi externat Mario Iorgulescu. Decizie de ultim moment a medicilor © Arhivă

De ceva vreme, nu prea s-a mai aflat nimic despre starea lui Mario Iorgulescu, internat într-un spital din Milano, acolo unde se recuperează de pe urma accidentului cumplit pe care l-a provocat în Capitală. Acum, apar noi detalii despre starea fiului președintelui LPF.

După ce Mario Iorgulescu a fost mutat la o clinică din Italia, sunt mulți cei care au început să se întrebe când va fi externat din spital. Medicii i-au analizat evoluția și au ajuns la o concluzie.

Când va fi externat Mario Iorgulescu

Potrivit surselor apropiate familiei Iorgulescu, starea de sănătatate a tânărului s-a îmbunătățit considerabil. Se mișcă prin salon, bineînțeles cu ajutor, și se hrănește pe cale normală. Sunt vești minunate pentru părinții lui Mario, care au investit o sumă colosală de bani pentru tratamentului fiului lor.

Însă, chiar dacă evoluția este una favorabilă, medicii au decis că va mai rămâne ceva vreme internat în spital.

„Este adevărat, starea lui este bună, s-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii”, au explicat apropiați, potrivit wowbiz.ro. „Cu toate acestea, Gino a povestit că doctorii care îl tratează au decis ca el să nu fie externat încă, mai mult, în perioada următoare, nu se pune problema ca pacientul să fie dat încă acasă.”

Vă reamintim că, în luna septembrie, Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în Capitală, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr pe nume Dani Vicol. Ancheta a dezvăluit că fiul lui Gino Iorgulescu era sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice și că a condus cu o viteză ireală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro