Anunţ de ultimă oră! Când va fi incinerată Zina Dumitrescu

+3 click pentru
galerie

Anunţ de ultimă oră! Când va fi incinerată Zina Dumitrescu © arhivă

Vineri dimineaţă, din informaţiile obţinute de Spynews.ro, s-a aflat că fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu şi-ar dori să-şi incinereze mama. Acum avem informaţia de ultimă oră: când va fi incinerată celebra creatoare de modă!

Când va fi incinerată Zina Dumitrescu

Potrivit informaţiilor de ultimă oră obţinute de Spynews.ro, trupul Zinei Dumitrescu va fi incinerat mâine, 30 martie, la prânz. În acest moment, trupul Zinei Dumitrescu este depus la INML, iar cine vrea să-i aducă un ultim omagiu o poate face astăzi sau mâine, de la ora 08:00-09:00.

Tot sâmbătă, apropiaţii Zinei îşi vor lua la revedere de la doamna modei româneşti. Cadavrul mamei Zina va fi dus sâmbătă la orele 11:00-12:00 la crematoriul Vitan-Bârzeşti, unde va fi incinerat.

Decizia fiului Zinei Dumitrescu a stârnit multe nemulţumiri în mediul online, dat fiind faptul că un loc de veci era pregătit pentru trupul ei neînsufleţit.

Cătălin Botezatu, despre decizia fiului ei

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu este de părere că bărbatul are motivele lui şi nu îl judecă, dar şi-ar fi dorit, la fel ca mulţi alţii, să îi poate duce o floare Zinei Dumitrescu la mormânt.

"Noi nu cred că ne dorim să fie un scandal pentru că este dispariţia unui om pe care noi l-am iubit. Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva. De obicei se întâmplă aşa când moare o personalitate, când oamenii se bat pe averi, dar nu este cazul de faţă. Noi, apropiaţii, manechinii... nu vom face niciun scandal. Vom reflecta în tăcere ceea ce s-a întâmplat. Deciziile pe care fiul mamei Zina le-a luat sunt deciziile personale, deciziile fiului ei... noi ne respectăm", a mărturisit Cătălin Botezatu.

În schimb Cătălin Botezatu auzise că trupul neînsufleţit al Zinei Dumitrescu urmează să fie incinerat astăzi, vineri, la ora 17:00. Designerul a precizat că nu înţelege "de ce atâta grabă".

"Din câte am aflat va fi incinerată chiar astăzi la ora cinci. Ce n-am înţeles este faptul că... poate ne-am fi dorit... cel puţin, o mare parte, eu am primit sute de telefoane de la oameni pe care nici nu-i cunosc, de la vecini din bloc, care m-au întrebat unde este depusă, voiau să-i ducă o coroană de flori. Mi s-a părut destul de delicat să nu pot să le dau detalii. Nimeni nu a ştiut să le dea acest răspuns. Este vorba de respect şi de un ultim omagiu adus acestei personalităţi. Putea fi incinerată, deşi ştiu că asta se face dacă îţi doreşti sau dacă laşi un testament. Nu ne băgăm, nu intrăm în polemici.", a continuat Cătălin Botezatu.

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu va trimite o coroană de flori pentru mama Zina la Casa de Modă Venus şi îi îndeamnă pe toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu să o facă în acelaşi loc.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro