Când va îmbrăca Cristina Spătar rochia de mireasă? Iubitul tinerel vrea nuntă

Când va îmbrăca Cristina Spătar rochia de mireasă? © Arhiva

Cristina Spătar se poate declara o femeie fericită. Cântăreaţa are doi copii minunaţi şi un iubit tinerel de care este îndrăgostită nebuneşte, dar care o iubeşte la fel de mult.

Şi pentru că au o relaţie frumoasă, atât apropiaţii, cât şi partenerul Cristinei, se gândesc deja la nuntă. Doar că cea sceptică la acest capitol este chiar artista.

Vedeta are acum motive să zâmbească din nou, după ce a trecut printr-un divorţ dur, dar este destul de precaută. Invitată la Antena Stars, Cristina a ţinut să facă câteva lămuriri în ceea ce priveşte nunta cu iubitul tinerel.

"Nu m-as mai mărita sau m-aş mărita dar nu aş mai îmbrăca rochia de mireasă. Actele nu folosesc la nimic, decât să împarţi nişte bunuri la un moment dat. Am testat şi cu acte şi n-a mers", a spus Cristina Spătar.

Chiar dacă nu se gândeşte la o nuntă, artista se declara o persoană fericită şi liniştită.

"Sunt liniştită, sunt ok, sunt împăcată", a precizat Cristina Spătar.

Cristina Spătar, despre planurile de viitor alături de iubitul său

Deşi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Cristina Spătar a povestit că nu îşi face niciun plan de viitor şi că se bucură de fiecare moment, în prezent.

"Nu îmi fac planuri. Ce o fi o fi. Dacă o căsnicie în care oferi totul: faci doi copii, îţi pui toate speranţele şi toată dragostea din lume, durează maxim nouă ani, ce pretenţii aş avea de la cineva mult mai tânăr decât mine? Mi se pare că e bine să trăieşti aşa fiecare zi aşa cum vine şi cum ţi-o dă Dumnezeu. Nu am aşteptări. Am fost prea rănită prea rănită, prea lovită", declara în urmă cu ceva timp Cristina Spătar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro