Cântăreața care a sunat la 112 pentru a anunța că este sechestrată într-un apartament din Iași

Cântăreața care a sunat la 112 pentru a anunța că este sechestrată într-un apartament din Iași © Pixabay

O cântăreață a sunat, noaptea trecută, la 112, pentru a anunța că este sechestrată într-un apartament din Iași. Odată ajunși la fața locului, polițiștii s-au lovit de o situație cel puțin bizară.

Situație alarmantă pentru polițiști. Noaptea trecută, în miez de noapte, cântăreața a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament de lux, din Iași. Alertați, polițiștii s-au mobilizat și s-au deplasat la adresa indicată de vedetă, acolo unde au și găsit-o pe cântăreață, scrie Observator.

Cum au găsit-o pe artistă

Polițiștii au întrebat-o pe cântăreață ce s-a întâmplat și dacă are nevoie de ajutor. Aceasta, însă, nu a recunoscut inițial că a apelat numărul de urgență. La insistențele oamenilor legii, a recunoscut că se certase cu iubitul și că acesta nu ar mai fi lăsat-o să iasă din casă.

În pofida spuselor vedetei, polițiștii i-au considerat apelul ca fiind unul nejustificat, așa că au amendat-o pe cântăreață cu 4.000 de lei.

A fost prădată de hoți, chiar în ajunul Crăciunului

În urmă cu câteva luni, cântăreața a mai apelat o dată la ajutorul oamenilor legii. Artista s-a trezit că mai multe obiecte i-au fost furate din portbagajul mașinii, inclusiv un laptop, haine, parfumuri și cadourile de Crăciun pentru cei dragi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro