Cântăreața prinsă cu minciuna! Ce spune vedeta versus ce spune Poliția. Înregistrări-bombă EXCLUSIVE

© Profimedia

Noaptea trecută, polițiștii din Iași au primit un apel din partea unei femei care acuza că, în urma unui conflict cu iubitul, este sechestrată în apartamentul acestuia. Este vorba despre nimeni alta decât o celebră cântăreață care, în urma unui scandal cu iubitul ei, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Doar că, surpriză: artista infirmă acest lucru și are o cu totul altă poveste de spus.

La scurt timp după ce Spynews.ro a postat informațiile bombă din scandalul momentului, cântăreața a avut și o primă reacție publică. Pe rețelele de socializare, a cusut cu ață albă propria ei poveste, o versiune care însă nu se „pupă” cu declarațiile oficiale ale Poliției.

Versiunea cântăreței

În filmările de pe Instagram, cântăreața povestește cum totul a fost, ce să vezi, o neînțelegere pusă pe seama copiilor unor oaspeți. Aflată la locuința iubitului, din Iași, cântăreața a recunoscut că era într-o stare mai „delicată” și că, la un moment dat, a vrut să plece să își ia niște țigări, doar că nu reușea să își găsească nici cheile, nici telefonul.

La un moment dat, copiii oaspeților au pus mâna pe telefonul de firmă al milionarului, de pe care au apelat din greșeală numărul de urgență.

Cântăreața susține că, cumva, fix în acel moment, pe fundal s-au auzit anumite lucruri care i-au indus pe polițiști în eroare și au ajuns să creadă că este sechestrată. Atunci au trimis echipaje la apartament.

Iată ce a spus cântăreața, pe Instagram:

„V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu iubitul, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Iubitul a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Iubitul meu a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”, a spus cântăreața.

Versiunea Poliției

Contactați de reporterii Spynews.ro, reprezentanții IPJ Iași au infirmat varianta artistei. Nu se pune vorba de voci pe fundal sau de un apel făcut de copilul care ar fi sunat, cumva, la 112. Au spus foarte clar: reclamația a fost făcută de o femeie de 37 de ani, domiciliată în București. Cine se potrivește descrierii? Sigur nu copiii unor prieteni de familie, ci clar cântăreața. Ajunge să dai un search pe Google și se lămurește tot.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său într-un imobil de pe raza Municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat nicio problemă. În consecinţă, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4000 de lei, conform O.U.G nr. 34/2008 pentru apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă”, a fost versiunea reprezentanților IPJ Iași, declarațiile putând fi confirmate în înregistrarea audio oferită mai jos de Spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro