Care a fost prima meserie a lui Dan Negru! “Oricum nu-mi plăcea”

+3 click pentru
galerie

Care a fost prima meserie a lui Dan Negru! “Oricum nu-mi plăcea” © Instagram

Îl vedem aproape în fiecare zi pe micile ecrane, însă puţini sunt cei care ştiu cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte să devină cunoscut! 

Dan Negru se numără printre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România. Prezentatorul tv se bucură de un succes colosal şi nu i-a fost niciodată ruşine să vorbească despre începuturile carierei lui.

Înainte de a deveni numele consacrat care este astăzi, Dan Negru a fost contabil. După ce a terminat liceul cu profil economic, omul de televiziune a ocupat postul de contabil la Spitalul "Victor Babeş", din Timişoara. Dn cauza faptului că a făcut unele greşeli, a fost redistribuit pe un alt post administrativ.

Vedeta Antena 1 nu se simţea atras de locul de muncă respectiv, potrivit şi spuselor lui: “Oricum nu-mi plăcea”.

Dan Negru, atac dur la adresa poporului chinez

Fiind ahtiat după excursii în diferite destinaţii exotice, Dan Negru a fost plecat în China de 3 ori, cel mai recent, acum 7 ani. Din cauza virusului ucigaş cu care se confruntă omenirea în prezent, omul de televiziune a ţinut să-şi exprime părerea în situaţia dată. Dan susţine că cei din China nu se conformează cu oamenii normali, mâncând animale care nu ar trebui date spre consum. 

„Preşedinte Chinei spune că situaţia e nasoală cu virusul luat de la şarpe, dar nu zice că un şarpe prăjit e un dolar la tarabă în Beijing. Eu l-am negociat la jumătate. În China, se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omu’...", susţine el.

Şi cum a fost plecat de atâtea ori, prezentatorul tv nu s-a putut abţine şi a încercat din "delicatesele" specifice, însă nu a păţit nimic, având un sistem imunitar bine pregătit. 

„Am mâncat lighioane, dar toţi turiştii străini le încearcă, dacă tot ajung în China… M-am oprit în clipa în care am văzut că sunt comercializate în condiţii igienice precare. Nu am păţit nimic, am un organism de tanc!”, a povestit omul revelioanelor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro