Care este cea mai mare dorință a Oanei Roman, pentru anul 2020: „Îmi doresc să mă întorc”

+3 click pentru
galerie

Care este cea mai mare dorință a Oanei Roman, pentru anul 2020: „Îmi doresc să mă întorc” © captură Video

Oana Roman a vorbit astăzi la „Star Matinal” despre cele mai importante lucruri care au avut loc în viața ei, în ultima perioadă. Vedeta a punctat, însă, un aspect care i-a bucurat pe toți fanii săi și a spus că are, pentru anul 2020, două dorințe foarte mari. 

În direct la „Star Matinal”, Oana Roman a făcut astăzi o mulțime de dezvăluiri. Vedeta a vorbit sincer și deschis despre separarea de Marius Elisei, dar și despre dorințele pe care le are, pentru anul viitor. 

Cele mai mari dorințe ale Oanei Roman

Pentru că iubește foarte mult televiziunea, Oana Roman își dorește foarte mult să se întoarcă pe micul ecran cu un proiect. Vedeta cu siguranță și-a bucurat enorm fanii atunci când a mărturisit acest lucru, căci știm cu toții că ori de câte ori a făcut parte dintr-un proiect de televiziune, Oana Roman a fost extrem de dedicată. 

De asemenea, Oana Roman a mai declarat că își dorește foarte mult să meargă într-o vacanță într-o zonă caldă, la plajă. 

„Eu am iubit să fac televiziune, mi-aș dori să mă întorc în televiziune, la un moment dat. Îmi doresc să mă întorc cu un proiect, în televiziune. Nu știu sub ce formă. Am mai spus acest lucru, dar cred că a trecut neobservat. Îmi doresc să merg într-o vacanță de o săptămână, undeva la plajă, la cald. Eu mergeam în Dubai în 2003, atunci când nimeni nu mergea. Eu am făcut lucrurile astea înaintea tuturor, îmi pare rău, dar așa este” a declarat Oana Roman, la Antena Stars.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro