Care este cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică Jr. "N-am mai apucat"

Care este cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică Jr. "N-am mai apucat" © Facebook

Ștefan Bănică Jr. este un artist extrem de apreciat, un tată devotat și un om împlinit. Cântărețul și-a dedicat toată viața publicului și atunci când urcă pe scenă oferă tot ce are mai bun spectatorilor. 

În urmă cu ceva timă, atunci când a fost invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", alături de Emilia Popescu şi Stela Popescu, Ştefan Bănică Jr. şi-a amintit de ultima aniversare a tatălui său, mărturisind că a rămas cu un mare regret în urma acelui eveniment, petrecut în urmă cu peste 20 de ani. 

În timpul emisiunii dedicate regretatului actor Ştefan Bănică, fiul marelui actor şi-a amintit de ultima aniversare a acestuia, pe care au petrecut-o la un concert al lui, organizat la Sala Palatului. "El era în sală, în primul rând, îmbrăcat la costum, elegant, ca de obicei, şi stătea. Îţi dai seama că acum 21 de ani mai erau nişte fete care mai ţipau pe acolo, lumea dansa, era...rock 'n' roll... Şi el stătea şi se uita în spate şi făcea: «Staţi jos, mă! Staţi jos! Tăticule, vezi că te-a pupat aia, ai ruj pe faţă! Ăla cu basul, mai încet!»  El dirija, de acolo, n-avea nicio treabă...", şi-a amintit, cu tristețe, Ștefan Bănică Jr. 

Ștefan Bănică Jr., amintire tristă despre tatăl lui

Ștefan Bănică Jr. mărturisea că regretă faptul că nu i-a urat în fața tuturor "la mulți ani" regretatului său tată, apoi nu a mai avut ocazia de a face acest lucru în fața spectatorilor.  "Singura chestie de care îmi pare rău...Atunci era chiar 11 noiembrie 1994, era ziua lui. Iar eu...Nu m-am gândit...Ar fi trebuit să îi spun «La mulţi ani!»  (...) Este un lucru pentru care îmi pare rău, pentru că după aceea nu am mai apucat după aia", a mărturist Ştefan Bănică Jr.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro