Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care Bianca Drăguşanu a rămas fără emisiune. Şefii au fost trădaţi de blondină

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Bianca Drăguşanu a rămas fără emisiune © Instagram

Bianca Drăguşanu a rămas fără emisiunea "Te vreau lângă mine" la finalul sezonului, iar motivul invocat de vedetă este acela că vrea să petreacă mai mult timp alături de fetiţa sa. Noi detalii au ieşit la iveală în acest caz, iar potrivit unor surse din presă, altul ar fi adevăratul motiv pentru care şefii nu au mai vrut-o pe blondină.

Aşadar, se pare că adevăratul motiv pentru care Bianca Drăguşanu a rămas fără emisiune este acela că şefii s-au supărat din cauză că nu trustul lor a fost cel care a dat primul marea bombă a despărţirii. Deşi la momentul respectiv s-a trecut peste acest episod, un altul avea să pună capac. Paparazzii Spynews.ro au fost primii care i-au surprins pe Bianca Drăguşanu şi pe Tristan Tate împreună, astfel că Spynews.ro a oferit informaţia momentului. Aşadar, şefii Biancăi s-au supărat încă o dată că au pierdut o informaţie colosală şi au fost alţii cei care au dat marea bombă.

Se pare că şefii săi au fost deranajaţi de faptul că Bianca Drăguşanu s-a lăsat pradă prea uşor paparazzilor şi au considerat acest lucru o trădare, astfel că la final de sezon au decis să încheie orice colaborare, potrivit informaţiilor din presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro