Care este numele adevărat al Andrei. Nimeni nu știa ce scrie în buletinul vedetei!

+3 click pentru
galerie

Care este numele adevărat al Andrei. Nimeni nu știa ce scrie în buletinul vedetei! © Instagram

Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, care ridică fanii în picioare prin muzica sa. Cu toate că toată lumea o știe cu acest nume, în buletinul vedetei scrie altceva!

Andra este o artistă extrem de iubită, dar puțini sunt cei care știu cum o cheamă cu adevărat. Nu, numele acesteia nu este deloc Andra, ci Alexandra Irina, iar înainte de a se căsători, Andra se numea Alexandra Irina Mihai, potrivit viva.ro. 

Ce spune Andra despre zvonurile legate de o posibilă sarcină

Andra s-a schimbat vizibil în ultima vreme, a luat câteva kilograme în plus și multă lume a fost de părere că artista este însărcinată cu al treilea copil.

Andra spune că este conștientă că nu mai are silueta de acum ceva ani și, după a doua sarcină s-a îngrășat vizibil și nu a reușit să scape de kilogramele în plus.

"Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior", a declarat Andra, pentru Radio Impuls.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro