Care este starea mezzosopranei Maria Nicoară! Artista se află de mai bine de trei zile în spital

Care este starea mezzosopranei Maria Nicoară! Artista se află de mai bine de trei zile în spital © arhiva

Cazul șocant al mezzosopranei Maria Nicoară continuă să ridice semne de întrebare. Acum, totul se concentrează asupra stării sale de sănătate care este una incertă.

Maria Nicoară a suferit un grav accident, căzând pe scările interioare ale casei sale din comuna Aroneanu. În urma impactului, artista a suferit traumatiste grave, motiv pentru care a fost internată de urgență în comă avansată.

Mezzosoprana este internată de mai bine de trei zile la Spitalul de Neuroghirurgie, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele sale de supraviețuire. Maria Nicoară se află în continuare în comă, fără să dea vreun semn de evoluție pozitivă, nici după intervenția chirurgicală suferită.

În timp ce artista se zbate să trăiască, soțul și soacra acesteia au fost interograți de către procurori și au povestit în ce împrejurări a avut loc teribilul accident.

Soțul Mariei Nicoară are o altă variantă a poveștii

Soțul Mariei Nicoară este luat în vizor, mai ales după declarațiile pe care acestea le-a făcut, ele fiind cel puțin ciudate. Avocatul bărbatului a declarat că el dormea în momentul în care soția sa a căzut de pe scări, auzind bufnitura și trezindu-se abia atunci din somn. Acela a fost momentul în care a descoperit-o pe artistă la baza scărilor, într-o baltă de sânge.

Tot potrivit avocatului, soțul mezzosopranei ar fi avut o discuție cu aceasta înainte de a se produce accidentul, în care femeia ar fi acuzat sări de vomă și de rău. Soțul acesteia a dus-o în pat să se odihnească, iar dimineață a observat că femeia are capul umflat. Bărbatul și-a chemat mama în ajutor, care este medic pensionat. Soacra Mariei Nicoară a sunat la 112, iar la venirea echipajului de terapie intensivă, artista se afla deja în comă avansată.

Pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal de tentativă de omor in rem, deși soțul femeii este principalul suspect.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro