Cariera lui Feli, afectată de coronavirus. Artista a ales să își petreacă tot timpul alături de familie

Cariera lui Feli, afectată de coronavirus. Artista a ales să își petreacă tot timpul alături de familie © Arhiva

Feli este una dintre cele mai iubite și ascultate artiste din țară. Vedeta are o carieră strălucitoare, piesele ei de suflet ajungând să fie imediat pe placul tuturor.

Pe lângă viața profesională de nota zece pe care o are, Feli se bucură și de o familie desprinsă parcă din povești. Artista se iubește de câțiva ani cu Cătălin, iar împreună au o minunăție de fetiță.

Lucrurile merg bine în viața vedetei, însă în contextual epidemiei cu coronavirus, proiectele profesionale ale artistei au avut de suferit. Feli se pregătea de lansarea unui album, dar avea pe listă și multe evenimente la care trebuia să ajungă. Toate se pare că au fost amânate.

”Acum pentru că mi-au picat niște evenimente, am stat mai mult timp acasă cu Nora și am fost foarte prezentă în viața ei și îmi dau seama că e la o vârstă la care ea e sugativă de informație. Și de asta mă bucur de momentele acestea”, a spus Feli în cadrul emisiunii Răi da Buni.

Și vedeta se gândește cu groază la clipele prin care trece acum o lume întreagă, însă este de părere că panica nu ajută la nimic. Vedeta le sugerează tuturor să se documenteze și să respecte regulile.

”Toată nebunia asta care e ceva destul de serios trebuie cercetată și noi trebuie să ne documentăm. Dar în același timp este foarte important să nu ne panicăm, să încercăm să fim cu capul pe umeri pe cât posibil”, a spus Feli în cadrul emisiunii lui Mihai Morar.

Deși este o perioadă de criză, vedeta nu se plânge că pierde câteva evenimente, ba chiar, spune că nici de scris noi piese nu s-a apucat, preferând să petreacă cât mai mul timp cu familia.

”Pentru mine perioada de coronavirus este o ocazie foarte bună să stau acasă cu copilul, cu Cătălin, cu mama și să petrec mai mult timp cu ei. Dar îmi doresc să trecem de panica asta care a cuprins toată țara. Deși stau acasă nu îmi vine să scriu piese și asta și pentru că am de lansat vreo 7 sau 8”, a mai spus artista.

Vedeta a trecut prin multe de-a lungul timpului și spune că din toate a învățat un singur lucru: de a trăi prezentul.

”Am văzut multe exemple de azi ești și mâine nu mai ești și cât de important este să trăiești prezentul. Iar prezentul meu acum, în situația această, este să stau mai mult timp cu Nora Luna și cu familia mea”, a încheiat artista la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro