Reacția senzațională a lui Carmen Brumă, după ce o poză în lenjerie i-a adus critici: „Numai vestale vexate”

+3 click pentru
galerie

Reacția senzațională a lui Carmen Brumă, după ce o poză în lenjerie i-a adus critici © Instagram

Din gura lumii... greu mai scapi! Carmen Brumă, mult apreciată pentru fizicul și pentru stilul ei de viață, extrem de sănătos, a fost ținta „cârcotelilor”, să zicem, pudice.

Carmen Brumă a fost recent protagonista unei fotografii senzuale, în care apare în lenjerie intimă, lucru ce le-a displăcut anumitor persoane.

Însă, Carmen Brumă nu a rămas mută și a oferit o reacție de senzație.

„Am pus poza asta pe Facebook și ce să vezi măi nene! Numai vestale vexate de atâta nuditate taman pe pagina mea de contabilă cunoscută publicului larg pentru rigoarea cu care promovez acoperirea organismului! Fac experimentul și pe Instagram”, a scris Carmen Brumă, pe Instagram.

Carmen Brumă a vorbit despre căsătoria cu Mircea Badea

Carmen Brumă are o relație cu Mircea Badea, de foarte mulți ani. Împreună au și un băiețel, pe nume Vlad, însă nu au ajuns niciodată să-și oficializeze iubirea.

Întrebată dacă va face acest pas cu Mircea Badea, Carmen Brumă a dorit să „adoarmă” mesajele de compasiune.

„Acum e momentul s-o fac, tocmai pentru că nu mă mai crede nimeni! „El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă”. E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a spus Carmen Brumă, pentru OK! Magazine.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro