Carmen Brumă, i-ai zăpăcit de tot! Vedeta a renunțat la sutien și a încins imaginația tuturor bărbaților / FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă, i-ai zăpăcit de tot! Vedeta a renunțat la sutien și a încins imaginația tuturor bărbaților / FOTO © Instagram

Carmen Brumă a renunțat de tot la inhibiții! Vedeta le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor, după ce a „uitat” de sutien, aceștia având posibilitatea de a-i admira în voie formele perfecte!

Carmen Brumă este una dintre cele mai frumoase femei din România. În același timp, este cunoscut faptul că vedeta are un trup perfect, pe care și l-ar dori multe puștoaice. Pentru a ajunge însă la un asemenea rezultat, aceasta are un stil de viață extrem de sănătos, compus dintr-o alimentație adecvată și multă mișcare.

Vedeta face furori ori de câte ori se afișează pe rețelele de socializare. Fie că este vorba despre exercițiile făcute în casă, fie de ședințele foto de pe balcon, conformându-se pandemiei de coronavirus, sau de evenimentele mondene, Carmen Brumă reușește să atragă toate privirile. Lucru care nu ne miră deloc, având în vedere silueta sa ca trasă prin inel.

De curând, vedeta le-a oferit un mare prilej admiratorilor de pe rețelele de socializare. În cadrul unei imagini comparative în care Carmen Brumă se înfățișa înainte și după naștere, bărbații i-au putut admira formele aproape în toată splendoarea lor. În poză, aceasta a renunțat la sutien, însă nu a lăsat să se vadă tot, deoarece și-a acoperit bustul cu mâinile.

„5 zile înainte de naștere - 10 săptămâni după naștere”, a scris Carmen Brumă la InstaStory.

Cu această ocazie, fanii au putut observa și cât de bine s-a menținut vedeta atât în timpul sarcinii, cât și după ce a născut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro