Carmen Brumă a anunțat că va face plângere penală: „Vă rog nu vă lăsați înșelați!”

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă a anunțat că va face plângere penală © Instagram

Enervată la culme de toate instanțele în care imaginea i-a fost folosită fraudulos, Carmen Brumă a anunțat că va lua acțiune în instanță, pentru a stopa fenomenul.

Carmen Brumă a anunțat, pe rețelele de socializare, că va depune plângere penală împotriva unor site-uri care s-au folosit, se pare, de imaginea ei pentru a promova rețete și produse de slăbit.

„Toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la Stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care Statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!”, a anunțat Carmen Brumă.

Carmen Brumă, despre sacrificii

Carmen Brumă a recunoscut că nu este uşor, însă dorinţa de a arăta bine este mai mare decât pofta pe care o are pentru anumite alimente, astfel că în acest fel reuşeşte să se menţină şi să aibă grijă de silueta ei.

„Sunt oameni care mă compătimesc că nu-mi fac poftele, dar eu nu percep lucrul acesta ca pe un lucru pe care mi-l doresc. În viaţa asta renunţăm la unele lucruri pentru a le avea pe altele. Pentru mine mai mare plăcerea este să mă uit în oglindă să văd cum arăt, decât să mănânc la orice oră din zi şi din noapte”, a spus Carmen Brumă la Antena Stars.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro