Carmen Brumă, probleme cu băieţelul ei şi a lui Mircea Badea: „E un copil atipic, se fereşte de...”

Carmen Brumă, probleme cu băieţelul ei şi a lui Mircea Badea © Arhiva

Carmen Brumă şi Mircea Badea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani, chiar dacă cei doi nu au ajuns nici până acum în faţa altarului.

Cei doi au avut mereu o relaţie stabilă, dar de cinci ani de zile, de când au devenit părinţi pentru prima dată, vedetele au o relaţie şi mai apropiată, dar sunt şi mai panicaţi. Să creşti un copil nu este deloc uşor, mai ales când te afli la prima experienţă de acest gen.

Partenera lui Badea a spus că până la cei trei ani ai copilului, lucrurile au fost mai grele, însă după ce au depăşit acest prag, s-au mai relaxat şi se bcuură din plin de această experienţă.

Acum, Vlăduţ, copilul lor, are cinci ani şi tot de atâţia ani le-a schimbat viaţa radical lui Mircea şi lui Carmen.

Pentru că încă a rămas panica aceea de a pleca de acasă fără el, Camrne Brumă şi Mircea Badea abia şi-au convins micuţul să plece şi ei într-o scurtă vacanţă la munte.

Se apre că Vlăduţ nu este ca orice alt copil. Micuţului nu îi place deloc zăpadă, deşi majoritatea celor mici se bucură de primii fulgi de nea, la fel de muncă ca de venirea lui Moş Crăciun.

În familia lor lucrurile sunt exact la polul opus. Vlăduţ le dă mari bătăi de cap celor doi părinţi, odată cu venirea iernii.

Ba mai mult, pentru a nu-l supăra, Carmen şi Mircea recurg la un gest de-a dreptul amuzant. De dragul copilului, la primii fulgi de nea, vedetele ies în faţa blocului şi sterg maşinile din parcare.

Da, este adevărat! Motivul acestei "practici" este pasiunea pe care o are Vlăduţ pentru maşini.

"El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească", a povestit Carmen Brumă, conform click.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro