Carmen de la Sălciua a primit o lovitură de proporții din partea fostului soț! Culiță Sterp a jignit-o pe interpreta de muzică populară

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp © Instagram

Întortocheate mai sunt căile iubirii! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au acuzat reciproc de infidelitate, dar interpretul de muzică populară i-a pregătit fostei soții o lovitură extrem de dură și dureroasă. 

Deși s-au despărțit, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp mai au de onorat, împreună, foarte multe evenimente. Așa se face că înainte de a se despărți cu acte în regulă, cei doi interpreți de muzică populară au mers împreună la un eveniment în Irlanda, acolo unde au reușit să colaboreze foarte frumos. Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua a fost foc și pară pe Culiță Sterp, din cauza ultimului videoclip lansat de acesta. 

În videoclip, Culiță Sterp a creat o întreagă poveste de infidelitate, iar rolul feminin a fost jucat de o femeie ce seamănă izbitor de mult cu fosta lui soție. Sătulă de acuzațiile de infidelitate, Carmen de la Sălciua a răbufnit și a transmis un mesaj extrem de dur pentru fostul soț.

„Eu cred în ceea ce sunt şi în ceea ce fac! Pun mai mult preţ pe adevăr decât pe părerile celorlalţi” a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, imediat după vizionarea videoclipului. Cel mai probabil, vedeta s-a simțit lezată de comportamentul lui Culiță Sterp și de faptul că acesta a creat povestea respectivă bazată întocmai pe infidelitatea de care a acuzat-o pe ea. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro