Carmen de la Sălciua a răbufnit: ”Am obosit să explic” / FOTO

+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua a răbufnit © Arhiva

Carmen de la Sălciua a răbufnit. Artista a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, după ce, susține ea, a fost asaltată de întrebările insistente venite din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua nu mai formează de ceva vreme un cuplu cu fostul soț, Culiță Sterp. Vestea că cei doi s-au despărțit definitiv, după o relație cu despărțiri și împăcări, dar și cu un divorț, i-a șocat pe fanii celor doi.

Mai ales că vestea rupturii dintre ei s-a produs exact înainte ca cei doi artiști să lanseze melodia mult așteptată. Culiță și Carmen le-au promis fanilor că vor lansa o melodie împreună.

La auzul acestei vești, cei ce ascultă muzica celor doi au fost în extaz, însă bucuria nu a ținut mult. Căci cuplu s-a destrămat din nou, iar piesa nu a mai ajuns să fie lansată, spre nemulțumirea fanilor care o așteptau cu sufletul la gură.

După ce aceștia l-au luat la întrebări pe Culiță, iar artistul a răspuns că piesa nu va mai fi lansată, poate doar fără a avea un videoclip, dar și dacă fosta soție, Carmen, va fi de acord, acum artista este cea care lămurește situația.

Se pare că vedeta s-a săturat să primească aceeași întrebare din parte fanilor și s-a hotărât să clarifice situația. Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Carmen de la Sălciua a fost extrem de dură și de directă.

”Dragii mei, aș vrea să lămuresc un lucru deși am mai făcut asta o data! Primesc foarte multe mesaje despre lansarea melodiei ”Întoarce-te acasă”. Nu va mai fi lansată și nu din rea voință față de voi! Am declarat amândoi această separare! Această melodie redeschide răni pe care cel puțin eu le vreau închise! Am obosit să explic lucruri pe care le puteți vedea sau le puteți deduce din situația actuală! Cât despre mine… ne vedem cu noutăți muzicale curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro