Carmen de la Sălciua, în compania unui bărbat, după despărţirea de Culiţă Sterp. S-au şi fotografiat împreună

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, în compania unui bărbat, după despărţirea de Culiţă Sterp. S-au şi fotografiat împreună © Instagram

Deşi ei nu au confirmat, gurile rele spun că Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit. La câteva zile după această veste, Culiţă Sterp se lăuda pe internet cu luxul în care s-a lăfăit în Dubai. Nici Carmen de la Sălciua nu s-a lăsat mai prejos şi s-a lăudat cu un bărbat, pe reţelele sociale.

Artista îşi ţine mereu fanii la curent cu tot ceea ce face când vine vorba despre viaţa sa personală, aşa cum a fost cazul şi de această dată. Carmen de la Sălciua s-a aflat, zilele trecute, în Dublin, acolo unde le-a cântat românilor plecaţi departe de casă. Cu această ocazie, artista s-a pozat şi cu unul dintre bunii săi colegi, iar imaginea a ajuns pe reţelele sociale.

"În această seară cântăm pentru toți romanii din Dublin! Alături de colegul meu Fane Bănăţeanu", este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua. Fanii s-au bucurat să-i vadă pe cei doi pe scenă şi au transmis tot felul de meaje, după concert, în mediul online.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit? 

Vestea că cei doi artişti, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, sunt din nou împreună i-a bucurat nespus pe fani, care au sperat la o reconciliere între ei. Ba chiar au anunţat cu surle şi trâmbiţe împăcarea. Au filmat împreună un videoclip şi au mers chiar şi la nunta surorii lui Culiţă Sterp. Totul părea că a intrat pe un făgaş normal, însă la o lună de la acest moment lucrurile par să se fi schimbat. Spynews a aflat că cei doi s-ar fi despărţit, însă niciunul nu a confirmat vestea.

Gesturile lor dau, însă, de înţeles că lucrurile nu ar mai merge între ei, iar în ultimul timp nu s-au mai afişat împreună. Ba chiar Culiţă Sterp a petrecut singur în Dubai. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro