Carmen de la Sălciua, foc şi pară pe colegii de breaslă: „Răutatea nu primează, omul simte” / VIDEO

Carmen de la Sălciua, foc şi pară pe colegii de breaslă © Captura video

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală. Artista reuşeşte să ajungă în topuri cu fiecare melodie pe care o lansează, dar nu doar atât. Pentru că este mereu în strânsă legătură cu fanii săi, vedeta a reuşit cu uşurinţă să intre în sufletele tutror celor care îi ascultă melodiile.

Vedeta scoate hit după hit, are evenimente pe bandă rulantă, cât despre aprecierea celor care o ascultă nici nu se mai pune problema.

Chiar şi aşa, Carmen de la Sălciua a întâmpinat câteva probleme de-a lungul carierei ei. Pentru că este cântăreaţă de manele, vedeta spune că mulţi dintre colegii de breaslă iau în râs meseria ei, chiar dacă şi maneliştii muncesc pe brânci pentru a ajunge undeva sus.

Vizibil iritată, după terminarea unui eveniment, artista a ţinut să le transmită câteva vorbe colegilor de breaslă, dar nu înainte de a-şi anunţa un nou eveniment, tocmai în Germania. Îmbrăcată doar cu un halat de noapte, de culoare roz, machiată impecabil şi cu zâmbetul pe buze, artista a aruncat câteva săgeţi. Se pare că diva a fost enervată de ironiile pe care le-ar face artiştii de muzică uşoară la adresa maneliştilor.

"Am văzut pe reţelele de socializare că este ironizată ideea de manea, ideea de interpret de manele. Dragilor, fie că interpretaţi o manea, o doină sau o melodie de muzică uşoară, important este să ajungeţi la sufletul omului. Răutatea nu primează, căci omul simte. Cel care ascultă îţi vede şi sufletul. De asta există diferenţe între artişti, pentru că unul este mai plăcut şi unul nu. Vă doresc să fiţi mai buni", a fost mesajul tranşant al lui Carmen de la Sălciua.

Sfârşitul conversaţiei Scrie un mesaj...


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro