Carmen de la Sălciua, gest emoționant în plină pandemie. Ce le-a transmis artista „eroilor în alb”, din prima linie

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, gest emoționant în plină pandemie. Ce le-a transmis artista „eroilor în alb”, din prima linie © Instagram

Pe lângă faptul că are o voce de aur, Carmen de la Sălciua are un suflet la fel de mare. De curând, artista a făcut un gest emoțioant care luptă împotriva coronavirusului, transmițându-le un mesaj de suflet.

Pe Carmen de la Sălciua o cunoaște toată lumea. O vedeți fie la televizor, fie pe rețelele de socializare, admirându-i vocea inconfundabilă, însă puțini o cunosc pe vedetă cum este ea ca și om, în viața de zi cu zi. 

Chiar dacă de astăzi România a intrat în starea de alertă și a ieșit din starea de urgență, iar cetățenii se pot bucura de unele măsuri de relaxare, asta nu înseamnă că virusul ucigaș a trecut. Astfel, medicii continuă lupta zilnică, ajutându-i pe bolnavi să față facă coronavirusului.

Ca mulțumire pentru munca lor, Carmen de la Sălciua le-a transmis un mesaj public medicilor pe rețelele de socializare. Artista a scris la un InstaStory că doctorii merită tot respectul oamenilor, deoarece își sacrifică propria viață pentru a ne salva.

„Jos pălăria pentru toate cadrele medicale care au luptat cu propria viață pentru siguranță noastră”, a scris Carmen de la Sălciua la un InstaStory, mesaj ce i-a emoționat pe fani.

Carmen de la Sălciua a fost oprită de Poliție

Recent, Carmen de la Sălciua le-a povestit fanilor că a fost oprită de polițiști. Artista și-a liniștit repede fanii, mărturisindu-le faptul că nu a fost vorba despre nimic grav.

De fapt, frumoasa manelistă a fost oprită de oamenii legii pentru un autograf sau o poză, însă Carmen de la Sălciua a demonstrat că se conformează regulilor și le-a prezentat și declarația.

„Da! A fost tare amuzant. Însă i-am arătat și declarația... ca să fiu corectă până la capăt”, a scris artista la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro