Carmen de la Sălciua, în brațele lui Culiță Sterp: ”Pentru iubirea pe care ne-am purtat-o”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, în brațele lui Culiță Sterp: ”Pentru iubirea pe care ne-am purtat-o” © arhiva

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus adio după ce și-au acordat mai multe șanse în iubire. Chiar dacă au divorțat și au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au încercat să fie din nou împreună, însă acum, se pare, că nu mai există nici o șansă. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, au trecut prin multe împăcări și despărțiri, iar de curând și-au spus din nou adio, însă fanii nu le dau pace și sunt foarte curioși care a fost cauza separării. 

După ce Culiță Sterp a decis să o șteargă pe artista pe contul său de socializare, dar a șters și toate imaginile cu ea, fanii au luat-o la întrebări pe Carmen de la Sălciua pentru a afla motivul pentru care ea nu a făcut acest lucru.

”Vedeți poza asta? Aici era liniște! Pentru liniștea aia de atunci, pentru trăirile noastre, pentru iubirea pe care ne-am purtat-o, pentru tot ce am făcut împreună...bine, rău, influențați sau nu, ispitiți sau provocați... pozele vor rămâne acolo! Știu că pentru unii e normal să fie altfel... și știu că primul impuls e să ștergi totul...să uiți totul...însă eu pot privi acele poze pentru că acest om a fost parte din mine”, a scris cântăreața pe InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro