Carmen de la Sălciua, lăudată de fani pentru schimbările pe care le face: „Începi să faci trecerea de la piți la lady”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, lăudată de fani pentru schimbările pe care le face: „Începi să faci trecerea de la piți la lady” © Instagram

După mai multe valuri de critici din partea fanilor ei, Carmen de la Sălciua le este, în sfârșit pe plac internauților! Multe doamne și domnișoare au criticat-o pe cântăreață pentru faptul că își face unghiile într-un mod mult prea extravagant, dar se pare că acum artista s-a cumințit.

De-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua s-a lăudat cu modele pe care și le făcea pe unghii, dar care nu erau deloc pe placul fanelor sale. De multe ori, artista își făcea forma unghiilor stiletto, extrem de ascuțite, dar și pline de ștrasuri. Acum, cântăreața a făcut o schimbare de zile mari: și-a scurtat unghiile și le-a făcut negre, iar pentru asta, fanele au lăudat-o și i-au zis că se transformă dintr-o pițipoancă, într-o lady. 

Imediat după ce s-a lăudat cu noua schimbare și le-a zis fanilor săi că a ținut cont de sfaturile lor, au apărut și numeroase valuri de reacții pozitive. 

„ Ceee? Unghii scurte ?
Am ținut cont de părerile voastre și am decis să fac o schimbare și din acest aspect ...mie îmi place rezultatul”
a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul postării.

„Încet, încet începi să faci trecerea de la piți la lady. Bravo!👍👏” i-a scris o fană. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro