Mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, după petrecerea de ziua ei! Culiță Sterp a fost prezent

+3 click pentru
galerie

Mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, după petrecerea de ziua ei! Culiță Sterp a fost prezent © Facebook

Carmen de la Sălciua a împlinit zilele trecute vârsta de 31 de ani, prilej cu care apropiații i-au pregătit o petrecere surpriză. Printre invitați s-a numărat și Culiță Sterp, fostul soț al cunoscutei cântăreței. 

Carmen de la Sălciua a scris un mesaj emoționant pe pagina sa, după ce s-a bucurat de petrecerea surpriză din partea prietenilor. N-a menționat nimic despre Culiță Sterp, însă fanii lor așteaptă să audă vestea împăcării dintre cei doi. 

"Vă pup cu drag oameni faini ❤️😘
Am 31 de ani..💪🏾nu mă întrebați cum mă simt! Vârsta e doar un număr! Mă simt mai bine ca niciodată, iar ieri am avut parte de o surpriză și de o zi de neuitat! Mulțumesc băieților din trupa mea, nevestelor lor ca au făcut dintr-o zi obișnuită.... o adevarată surpriză... prietenilor /prietenelor mele, părinților mei și tuturor celor care au fost alături de mine... și care sunt in inima mea🙈❤️!
", a transmis Carmen de la Sălciua. 

Mesajul scris de Culiță Sterp în ziua în care Carmen de la Sălciua a împlini 31 de ani i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Chiar și așa, artistul a spus că nu este vorba de împăcare. 

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, același pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! 🙈 La mulți ani, încă o dată! 🤗”, a fost mesajul lui Culiță Sterp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro