Carmen de la Sălciua o susține pe Vulpiță. ”Toată lumea are loc sub soare”

Carmen de la Sălciua o susține pe Vulpiță. ”Toată lumea are loc sub soare” © arhiva

După ce Veronica Stegaru, alias Vulpița, a ajuns pe primul loc în clasamentul YouTube, mai mulți artiști de la noi au comentat pe conturile de socializare acest subiect, iar printre ei se numără Carmen de la Sălciua. Vedeta mărturisește că o susține pentru tânăra din Blăgești și că este loc pentru toată lumea. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi, iar acest lucru se vede în numărul de vizualizări pe care le face de fiecare dată.

Mai nou, Veronica Stegaru, pe numele său de scenă Vulpița, a lansat prima sa piesă muzicală, iar acest lucru a urcat-o direct pe primul loc în clasamentul de pe YouTube detronând mai mulți artiști. 

Printre artiștii pe care Vulpița a reușit să îi întreacă se numără și Carmen de la Sălciua. Întrebată de un fan ce părere are despre Veronica, Carmen de la Sălciua a răspuns într-un mod plăcut și chiar a afirmat că este loc pentru toată lumea și ca nu are nimic cu tânâra din Blăgești care a devenit vedetă la București. 

”Românii trebuie să înțeleagă! Celebritatea nu e totuna cu popularitatea! Nu am nimic de comentat, nu mă amuz și nu ironizez pe nimeni! Toată lumea are loc sub soare!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro