Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce surse din anturajul ei și al lui Culiță au spus că s-au despărțit: „Nu înseamnă că sunt cea mai fericită”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce surse din anturajul ei și al lui Culiță au spus că s-au despărțit: „Nu înseamnă că sunt cea mai fericită” © arhivă

După ce spynews.ro v-a spus, în exclusivitate faptul că surse din anturajul lui Carmen de la Sălciua și al lui Culiță Sterp spun că cei doi nu ar mai forma un cuplu, artista a oferit și prima reacție cu privire la acest subiect. 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen de la Sălciua a oferit prima reacție cu privire la faptul că ea și Culiță Sterp s-ar fi despărțit. Cântăreața a negat totul, deși lucrurile dubioase care se întâmplă pe rețelele de socializare și speculațiile apărute în presă de curând îi dau de gol pe cei doi că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. 

„Am fost la eveniment. Am avut aseară eveniment cu el, cu formaţia lui. Noi vorbim. Nici nu ştiu de unde s-au dedus lucrurile acestea” a spus Carmen de la Sălciua, pentru Antena Stars.

 Întrebată de reporterii Antena Stars dacă este vorba de infidelitate din partea lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua s-a menținut fermă pe poziții și a spus un „nu” clar, dar nici nu a dezvoltat subiectul. 

„Nu ştiu despre ce este vorba şi nici nu vreau să vorbesc” a mai adăugat Carmen de la Sălciua.

Mai departe, Carmen de la Sălciua a fost întrebată de mesajul controversat pe care l-a pus pe Instagram, acolo unde fanii au reacționat și au dedus faptul că ea și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu. 

„În legătură cu acel mesaj pe care l-ai pus pe Facebook că "Nu există pernă mai moale decât o conştiinţă curată"? Ştii că ai postat” a fost întrebată Carmen de la Sălciua, de către reporterii Antena Stars. 

„Da, mă refeream la mine” a replicat artista. 
„Deci tu ai conştiinţa curată” a mai adăugat reporterul Antena Stars.
„Da!” 
„Şi el?”
„Nu cred că toate statusurile... Îmi dau seama că sunt urmărită. Oamenii au momente, zile, clipe. Nu neapărat că dacă pun acum o glumă, un status cu o glumă, nu înseamnă că sunt cea mai fericită. Cum, dacă pun status cu ceva trist, nu înseamnă că sunt cea mai tristă” a mai spus Carmen de la Sălciua. 

„Este adevărat că lucrurile sunt mai amestecate în acest moment între voi? Mai şubrede puţin...”
„Nu, nu, nu!”
„Deci sunteţi împreună?”
„Da!”
 fost discuția reporterilor Antena Stars, cu Carmen de la Sălciua. 

Gesturile care îi dau de gol că nu ar mai forma un cuplu

Fanii celor doi artiști și-au dat seama imediat că este ceva în neregulă cu Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, atunci când au văzut mesajul postat de cântăreață, dar și faptul că aceștia și-au șters fotografiile de pe Instagram, cele în care apăreau împreună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro