„Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au murit”! Adevărul despre ştirea falsă care a pus România pe jar

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp © Facebook

Alte vedete a fost "omorâte" de un site fantomă! Carmen de la Sălciua s-a speriat cumplit atunci când a început să primească apeluri deoarece apropiaţii ei au citit pe internet că ar fi murit în accident de maşină. În aceeaşi situaţie a fost şi Culiţă Sterp, deoarece s-a scris că au murit împreună. 

În ştirea respectivă, cu informaţie falsă, este menţionat faptul că cei doi tineri au murit împreună, în accident rutier. Din fericire, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp sunt bine!

"Eu nu prea spun multe despre viaţa mea şi atunci o fac altii. Deja am început să mă obişnuiesc şi nu mă mai afectează ce citesc, dar stirea asta e totuşi prea de tot, mai ales că apropiaţii mei, familia mea, nu e obisnuită să vadă asa ceva. Mama m-a sunat de multe ori .. chiar aseară am plecat de la ea... şi azi dimineaţă a văzut ştirea, cum nu am mai vorbit cu ea de aseară s-a panicat foarte tare. Azi dimineaţă îmi era telefonul plin de apeluri. Dragii mei, sunt bine sănătoasă, nu am păţit nimic! Nu mai credeţi tot ce scriu anumite site-uri fantomă. Pentru cei care mă iubiţi şi îmi urmăriţi activitatea vă anunt că sunt bine, mai bine ca niciodată. Curând o să lansez o nouă melodie, "Dansez prin ploi". Am mare încredere în potenţialul acestei melodii. Vă iubesc", a declarat Carmen de la Sălciua pentru heynews.ro.

Alte vedete care au fost "omorâte" de site-uri fantomă: Carmen Şerban, Irina Loghin, Maria Dragomir, Marian Râlea, Nicolae Guţă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro