EXCLUSIV / Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit, la nici o lună de la împăcare? Avem informații bombă din interiorul cuplului momentului

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit, la nici o lună de la împăcare. Avem primele informații! © arhivă

Bombă în showbiz! La nici o lună de la împăcare, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-ar fi despărțit. Avem informații exclusive despre cel mai controversat cuplu al momentului, iar apropiații celor doi au rupt tăcerea!

Întortocheate sunt căile iubirii, iar unii se pare că nu știu să le mai descâlcească! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-ar fi despărțit, la nici o lună de la marea împăcare, anunțată chiar de ziua de naștere a artistului. Spynews.ro a intrat în posesia unor informații-bombă din interiorul cuplului format de cei doi cântăreți!

Se pare că motivul ar fi fost infidelitatea din partea lui Culiță, spun surse apropiate din anturajul lui Carmen de la Sălciua și al lui Culiță Sterp, în exclusivitate pentru spynews.ro. Aceleași surse susțin că cei doi nu mai formează un cuplu!

Carmen de la Sălciua, mesaj controversat pe internet

Mai mult, Carmen de la Sălciua a postat un mesaj pe contul ei de Instagram din care reiese faptul că este extrem de dezamăgită. „Nu există pernă mai moale ca o conștiință curată” a scris aceasta. Imediat, internauții au lansat un val de comentarii și toată lumea și-a dat seama despre ce este vorba: artista și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu!

„Păi eu zic că deja nu mai sunt împreună. El nu mai are nicio poză cu ea... / Ciorba reîncălzită nu mai este atât de bună. Cu siguranță nu mai sunt împreună! / V-ați despărțit? Sper că nu” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Carmen de la Sălciua, de la internauți. 

Cei doi artiști au șters pozele pe care le aveau împreună, pe rețelele de socializare

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au șters pozele pe care le aveau împreună și pe care le postaseră pe rețelele de socializare. Internauții se întreabă, în continuare, ce s-a întâmplat cu cei doi, fix când lucrurile păreau a fi lapte și miere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro