Carmen de la Sălciua, momente grele la nunta surorii lui Culiţă Sterp. Familia fostului soţ a înjosit-o în public

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, momente grele la nunta surorii lui Culiţă Sterp. Familia fostului soţ a înjosit-o în public © Instagram

A fost nuntă mare în weekendul ce tocmai a trecut. Sora lui Culiţă Sterp, Ileana, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar evenimentul a ieşit exact aşa cum mirii au visat. Alături de ei au fost toţi cei dragi, familie, prieteni, dar, bineînţeles, şi Carmen de la Sălciua, care l-a însoţit pe Culiţă Sterp.

Carmen de la Sălciua, tratată urât de familia lui Culiţă Sterp

După ce au îngropat securea războiului şi au decis să-şi mai dea o şansă, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au mers împreună la nunta surorii artistului. Culiţă Sterp a fost foarte atent cu iubita lui, vrând ca aceasta să se simtă cum nu se poate mai bine. Surpriză, însă. Chiar dacă artistul şi-a dat toată silinţa ca lucrurile să meargă bine, nu la fel au stat lucrurile şi din partea familiei lui.

Potrivit informaţiilor din presă, situaţia nu a fost deloc una roz pentru Carmen de la Sălciua. Simpatica artistă ar fi fost tratată destul de rece de către familia fostului soţ. Deşi ea ar fi fost drăguţă cu toţi, ar fi zâmbit şi ar fi încercat să fie comunicativă, se pare că lucrurile nu au stat la fel şi din partea membrilor familiei lui Culiţă Sterp. Se pare că manelista nu s-ar fi simţit deloc bine, însă chiar şi aşa, ar fi încercat toată noaptea să fie numai un zâmbet şi să nu le dea satisfacţie.

Carmen de la Sălciua, primele declaraţii despre împăcarea cu Culiţă Sterp

„Deocamdată am pus o poză. Recunosc, e totul mult mai bine între noi, am început să vorbim, dar încă nu am oficializat public, nu am făcut publică treaba asta. Probabil va veni şi timpul acela. Deocamdată doi oameni răniţi au nevoie să stea liniştiţi. Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua într-o discuție telefonică acordată pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest