Carmen de la „Dragoste fără secrete”, lezată de faptul că Laurențiu spune despre ea și Cătălin că sunt caz social: „Nu am venit să cerșim mila nimănui”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la „Dragoste fără secrete”, lezată de faptul că Laurențiu spune despre ea și Cătălin că sunt caz social: „Nu am venit să cerșim mila nimănui” © captură video

S-au încins spiritele la „Dragoste fără secrete”. După ce Laurențiu a lansat un atac dur la adresa lui Cătălin, spunându-i concurentului că își expune mult prea mult problemele personale în emisiune, Carmen a luat cuvântul și i-a spus acestuia „verde în față” ce simte și ce gândește. 

Carmen, iubita lui Cătălin de la „Dragoste fără secretenu a putut rămâne indiferentă la faptul că Laurențiu i-a numit familia un caz social. Concurenta susține că nu a venit în emisiune pentru a cre mila cuiva, ci doar pentru a câștiga un apartament pentru fiica ei. 

„Mi-a spus total altceva, m-a atras atenția că nu trebuie să fac fițe, am venit aici să câștig și că vine iarna și trebuie să am unde să stau. Noi nu am venit să cerșim mila nimănui, nu am mers la nimeni să cerem bani, nu am cerut să-mi dea cineva bani de lemne. Fiecare a făcut sacrificii. Dacă soacră-mea a vrut să vorbească ceva cu mine, a vorbit. Eu când am venit aici, nu am avut un ban, am cerut bani împrumut pentru a veni la această emisiune, pentru a câștiga o casă pentru fetița mea” a spus Carmen, la „Dragoste fără secrete”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest