Carmen Grebenişan, decepţie în dragoste! Blonda de la Asia Express şi iubitul ei s-au despărţit

+3 click pentru
galerie

Carmen Grebenişan, decepţie în dragoste! Blonda de la Asia Express şi iubitul ei s-au despărţit © Instagram

Carmen Grebenişan este o figură cunoscută pe reţelele sociale, fiind de ani buni în topul celor mai urmărite persoane de pe internet.

Ea are din anul 2014 un blog în care dă sfaturi în materie de modă şi frumuseţe, dar în care povesteşte şi despre temerile, insomniile şi anxietatea care nu îi dau pace.

În prezent, Carmen este concurentă la Asia Express, făcând echipă cu nimeni alta decât prietena ei cea mai bună, la fel de apreciată în social media, Alina Ceuşan.

De curând, Carmen a declarat că viaţa ei personalaă nu este chiar atât de fericită precum lasă să creadă, fiind mereu rezervată când a fost vorba de dezvăluiri incendiare.

Carmen Grebenişan a povestit că relaţia ei s-a terminat imediat după Asia Express, potrivit Unica.ro.

„Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen.

Cum a început relaţia celor doi, ţinută ascunsă de vedetă

Carmen şi bărbatul misterios aveau o relaţie la distanţă, iubitul celebrei blondine fiind un cetăţean de irigine arabă, care locuia în Canada. Despre ei se spune că s-ar fi apropiat încă din perioada în care Carmen forma un cuplu cu milionarul Sorin Tomoioagă. 

Deşi nu a vrut să declare foarte multe despre motivele despărţitii lor din acea vreme, milionarul a respectat decizia luată de Carmen.

„Sincer, aş vrea să menţin private motivele despărţirii şi toate chestiile astea… noi am rămas în relaţii foarte bune. Eu chiar o apreciez pe Carmen pentru toată performanţa pe care o face în zona asta de vlogging. O apreciez ca persoană şi pentru felul ei de-a fi, pentru personalitate… Carmen este o persoană foarte specială şi noi am rămas în relaţii bune,” a spus tânărul la vremea respectivă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro