Carmen Harra dă verdictul! Ce previziuni face despre Brigitte-Pastramă, dar și Ilie Năstase-Ioana Simion

+3 click pentru
galerie

Carmen Harra dă verdictul! Ce previziuni face despre Brigitte-Pastramă, dar și Ilie Năstase-Ioana Filimon © Arhivă

Atât Brigitte Sfăt, cât și Ilie Năstase, sunt protagoniștii unor povești de dragoste pasionale, care par să avanseze foarte repede. Așa se face că evoluția acestor relații este, pentru mulți, pusă sub semnul întrebării.

Carmen Harra a oferit și ea niște predicții despre relațiile celor doi cu Florin Patramă, respectiv Ioana Simion.

Ce spune Carmen Harra

Despre Brigitte și Pastramă, Carmen Harra are vești bune.

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a spus Carmen Harra, pentru perfecte.ro.

Despre Ilie Năstase, Carmen Harra a avut lucruri mai puțin plăcute de afirmat.

„Eu nu i-aș recomanda neapărat lui Ilie Năstase să mai facă încă o nuntă ca să mai aibă încă un divorț! Nu sunt în măsură eu să-i spun ce trebuie să facă, dânsul o să facă ce crede că este bine pentru dânsul. Eu îi doresc tot binele din lume, am aceeași teamă pe care am avut-o și în relațiile precedente!”, a mai explicat Carmen Harra.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest