Carmen Harra, victima uraganului Dorian: „Casa mea a fost înconjurată de apă”

Carmen Harra, victima uraganului Dorian © Arhivă

Momente de panică pentru Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare, care locuiește în Miami, a simțit din plin furia uragnului care a cauzat distrugeri de nedescris, în mai multe locații din America.

Mai exact, Carmen Harra, care a vorbit pentru „Agenția VIP”, a povestit experiența ei cu temutul uragan Dorian.

Carmen Harra, speriată de uraganul Dorian

În direct, clarvăzătoarea a explicat că, deși a tras o sperietură groaznică, se poate considera o norocoasă. Apele i-au înconjurat casa, care însă nu a fost inundată sau afectată. Cum nici vântul nu a bătut puternic, Carmen Harra a scăpat ca prin urechile acului de o adevărată catastrofă.

„A trecut deja, acum două zile. Am fost foarte norocoși, uraganul nu ne-a lovit din plin, așa cum a făcut în Bahamas. Am mare suferință de oamenii de acolo. În orice caz, la noi a fost doar mare inundație. Casa mea a fost înconjurată de apă, dar vântul nu a fost puternic, apa nu a intrat în casă, deci am fost foarte norocoși. Apa începe să se retragă. Suntem într-o situație foarte pozitivă, chiar dacă ne-am speriat foarte rău. Putea să fie catastrofal”, a spus Carmen Harra, la „Agenția VIP”.

Uraganul Dorian, devastator

Uraganul Dorian a lovit Coasta de Est a statelor unite. Rafale de până la 215 km pe oră au cauzat distrugeri uriașe, în special în Insulele Bahamas, acolo unde foarte multe case au ajuns sub ape. Nu au existat doar pierderi materiale, ci și pierderi de vieți, cel puțin 10 oameni murind în urma efectelor devastatoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro