Carmen Minune a ajuns cu fetița la spital! Cele două, testate pentru COVID-19 / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Carmen Minune a ajuns cu fetița la spital! Cele două, testate pentru COVID-19 © Instagram

Situație dificilă pentru Carmen Simionescu. Fiica lui Adrian Minune a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, Sofia, iar ambele sunt acum internate. Au fost testate pentru COVID-19 și nu au voie să nu primească nicio vizită.

Despre acest moment foarte delicat a vorbit chiar Carmen Simionescu, pe rețelele de socializare. Din spital, a explicat că micuța ei are o infecție și că de aceea s-a și dus de urgență la spital. Acum, atât ea cât și copila rămân internate până când situația se va ameliora.

Carmen Minune și fetița, testate pentru COVID-10

Pe Instagram, fiica lui Adrian Minune a precizat că, în prezent, este internată în spital cu fiica ei. Ambele au fost testate pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ. Chiar și așa, rămân izolate într-un salon și nu au voie să primească pe nimeni.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a explicat Carmen. 

Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că îi este foarte greu și că practic a dat dintr-o izolare în alta. Vedeta îi duce lipsa soțului ei, care își așteaptă fetele acasă, dar a mai spus și că nimic nu este mai important ca sănătatea fiicei sale.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital, pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă”, a mai precizat Carmen Minune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro