Cu ce își ocupă timpul Carmen de la Sălciua, cât timp Culiță Sterp petrece în Dubai. Bruneta încearcă să treacă peste despărțire?

+3 click pentru
galerie

Cu ce își ocupă timpul Carmen de la Sălciua, cât timp Culiță Sterp petrece în Dubai. Bruneta încearcă să treacă peste despărțire? © Instagram

Despărțiți sau nu, un lucru e cert! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își ocupă timpul separat și pare că nu prea au de gând să își facă planuri în comun prea curând.

Imediat după ce s-a aflat despre presupusa despărțire, Culiță Sterp și-a făcut bagajul și a plecat în Dubai, acolo unde se relaxează de câteva zile bune. În weekend, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au avut o cântare împreună, însă s-au ignorat toată seara, fapt ce a pornit o serie de speculații cu privire la faptul că și-au spus adio, din nou.

Carmen de la Sălciua, ipostază sexy în parc

Și cum Culiță se distrează pe tărâmul milionarilor, nici Carmen de la Sălciua nu o duce deloc rău. Bruneta a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în parc, dar nu oricum! Ci îmbrăcată în cel mai mulat compleu sport, cu fundul bombat și talia subțire la vedere. Fotografia i-a făcut pe fani să înroșească butonul de like, dar și comentariile au curs pe bandă rulantă. "Superba💎❤️❤️❤️❤️ / Frumoasă, te pup și o zi frumoasa îți doresc sa ai Carmen 💕 / Superbă, frumoși Carmen și Culiță😘💖💖❤️ / Cea mai puternică 😍 / Bravo! Rafinato😘😘😘😘", au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram. 

La doar câteva săptămâni de la împăcare, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-ar fi despărțit. Motivul încă nu se știe, însă au apărut zvonuri că au decis, din nou, să nu mai formeze un cuplu. „Am fost la eveniment. Am avut aseară eveniment cu el, cu formaţia lui. Noi vorbim. Nici nu ştiu de unde s-au dedus lucrurile acestea”, a spus Carmen de la Sălciua. Ulterior însă nu a vrut să mai dea detalii despre relația ei cu Culiță Sterp

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro