Carmen Şerban este în culmea fericirii. Fanii au sărit imediat să o felicite

+3 click pentru
galerie

Carmen Şerban este în culmea fericirii. Fanii au sărit imediat să o felicite © Facebook

Carmen Şerban este în culmea fericirii şi a împărtăşit marea veste cu fanii săi. Îndrăgita artistă de muzică de petrecere îşi aniversează părinţii, care au împlinit nu mai puţin de 50 de ani de la nuntă.

Carmen Şerban, o fiică model

Carmen Şerban îşi iubeşte părinţii enorm şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor care i-au dat viaţă. De fiecare dată când a vorbit despre ei, Carmen Şerban s-a emoţionat, spunând că mama şi tatăl ei sunt totul pentru ea. Astfel că ziua în care cei doi au aniversat Nunta de Aur a fost un moment special pentru Carmen Şerban. Artista a transmis un mesaj deosebit în mediul online.

"Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi", este mesajul transmis de Carmen Şerban pe Facebook.

Fanii au transmis mesaje de felicitări

Bucuroşi pentru momentul special pe care artista îl trăieşte alături de familia sa, fanii au ţinut să transmită şi ei pe reţelele sociale mesaje de felicitări pentru părinţii lui Carmen Şerban.

Carmen Şerban nu vrea să audă de nuntă

Chiar dacă este o femeie foarte frumoasă şi, deşi are un model în părinţii săi, Carmen Şerban nu a vrut să audă de căsătorie până la vârsta asta şi nici în viitor nu par să bată clopote de nuntă. "Nu mi-e frică de înşelat, sunt coştientă că există. Atunci când eşti iubitul lui Carmen Şerban ţi se schimbă statutul", a spus Carmen Şerban la "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest