Motiv de bucurie pentru Carmen Şerban, după mai bine de o lună de când tatăl ei a murit: "Dumnezeu să îţi aline sufletul"

+3 click pentru
galerie

Motiv de bucurie pentru Carmen Şerban, după mai bine de o lună de când tatăl ei a murit: "Dumnezeu să îţi aline sufletul" © Facebook

A trecut mai bine de o lună de când tatăl ei s-a stins din viaţă, iar ea şi-a găsit puterea să treacă peste această mare cumpănă şi iată că e din nou cu zâmbetul pe buze. Carmen Şerban se bucură de persoanele pe care le mai are alături.

Marţi a fost ziua de naştere a mamei lui Carmen Şerban, femeia pe care o iubeşte enorm şi alături de care este tot timpul, mai ales acum, după ce tatăl ei s-a stins din viaţă. Cântăreaţa a publicat câteva fotografii cu mama ei. Au ieşit în oraş pentru a o sărbători aşa cum se cuvine. 

"La mulți ani, mama mea bună și frumoasă! Dumnezeu să îți aline sufletul, după plecarea lui tata și să îți dea sănătate și viață lungă! Te iubim, copiii și nepoții tăi!", a scris Carmen Şerban pe reţelele de socializare.

Carmen Şerban ştie că viaţa merge mai departe şi reuşeşte să facă faţă greutăţilor vieţii, trecând peste toate cu capul sus. După ce a pierdut o persoană foarte importantă, cântăreţa a continuat să îşi onoreze contractele, conştientă fiind de faptul că meseria este meserie. 

În ziua în care s-a împlinit o lună de la moartea tatălui ei, Carmen Şerban a vorbit despre acest eveniment trist din familia ei. "Astăzi se împlineşte o lună de când tatăl meu a plecat. Nu pot să spun că a murit, eu spun că a plecat şi mereu o să vorbesc despre el la timpul prezent, pentru că el este mereu prezent în sufletul meu. Nu mai sunt un copil de când a plecat tata, acum sunt un om matur, nu mai sunt fetiţa lui tata. Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tatăl meu", a spus Carmen Şerban.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest