Carmen Șerban trece prin clipe grele. Tatăl artistei a murit. ''Să ai drum lin și cu Lumină către Cer''

+3 click pentru
galerie

Carmen Șerban trece prin clipe grele. Tatăl artistei a murit. ''Să ai drum lin și cu Lumină către Cer'' © Facebook

Carmen Șerban trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Tatăl artistei a murit astăzi, în urma unei suferințe de mulți ani. Vestea tristă a fost dată chiar de Carmen Șerban, pe rețelele sociale.

Carmen Șerban, relație frumoasă cu părinții ei

Trecerea în neființă a părintelui său este cea mai grea durere prin care trece artista, mai ales că ea avea o relație cum nu se poate mai frumoasă cu tatăl ei. De fiecare dată când era invitată într-o emisiune, Carmen Șerban vorbea cu multă căldură și dragoste despre cei care i-au dat viață.

Tatăl lui Carmen Șerban era bolnav de mulți ani

Părintele artistei avea probleme de sănătate de mulți ani, iar soția lui, care este mai mică cu zece ani decât soțul său, a avut grijă de el în toată această perioadă dificilă. În primăvară, tatăl lui Carmen Șerban a fost operat și a avut nevoie să fie chiar și resuscitat, așa cum povestea artista la vremea respectivă.

''Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte'', a scris Carmen Șerban pe Facebook.

Părinții lui Carmen Șerban au împlinit 50 de ani de la nuntă

Cu zece zile în urmă, pe 5 septembrie, Carmen Șerban era foarte fericită și își anunța fanii că familia ei este în sărbătoare pentrru că părinții ei împlinesc cinci decenii de când și-au unit destinele.

"Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi", este mesajul transmis de Carmen Şerban pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro