Îți mai aduci aminte cum arăta Carmen Șerban la începutul carierei? Artista s-a schimbat mult de-a lungul anilor. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Îți mai aduci aminte cum arăta Carmen Șerban la începutul carierei? Artista s-a schimbat mult de-a lungul anilor. GALERIE FOTO © Arhiva

Carmen Șerban este în prezent una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Artista are mulți admiratori și a reușit, de-a lungul anilor, să se reinventeze mereu și să devină o versiune mai bună a sa.

A renunțat la liceu în anul 1993, pe când studia în Timșoara la un liceu de muzică, și nu a mai reușit să termine. Artista declara la acea vreme că visa să ajungă la București și să facă bani și așa a început cariera ei. Din 1995 a pătruns în lumea bună a cântăreților de muzică de petrecere și a avut colaborări de succes inclusiv cu Nicolae Guță, Adrian Minune, dar și Nelu Ploieșteanu. Artista s-a schimbat mult de-a lungul anilor, mai ales din punct de vedere fizic și a reușit mereu să își surprindă plăcut admiratorii.

S-a schimbat mult de-a lungul anilor

Fie că a fost brunetă sau blondă, mai slăbuță sau cu câteva kilograme în plus, Carmen Șerban a reușit mereu să fie discretă și a fost mereu o persoană care a știut să își păstreze atitudinea pozitivă, indiferent de situație. Carmen Șerban trece acum printr-o perioadă grea, după ce tatăl său s-a stins din viață, după o lungă suferință. Artista are sufletul rupt în bucăți și reușește cu greu să își mențină zâmbetul pe buze în fața fanilor, atunci când se prezintă pe scenă.

Carmen Șerban a mărturisit că a avut și o premoniție și un sentiment neplăcut, cu doar o zi înainte ca tatăl său se stingă din viață. Artista spune că un concert de-ale sale a fost amânat, iar atunci a luat decizia de a pleca la Timișoara, cu puțin timp înainte ca tatăl său să moară. "Eu pe 14 septembrie trebuia să am de cântat la Bruxelles. S-a anulat cântarea... Nu s-a mai legat nimic... Pe 14 noaptea m-am urcat în maşină şi am gonit la Timişoara pentru că am simţit", a spus Carmen Șerban, la Agenția Vip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest