Carmen Simionescu, bombă sexy după ce a născut! Cât de bine arată fiica lui Adi Minune

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, bombă sexy după ce a născut! Cât de bine arată fiica lui Adi Minune © Instagram

Carmen Simionescu a născut de curând o fetiță sănătoasă și tare, tare drăgălașă! Dacă majoritatea femeilor se luptă cu problema kilogramelor în plus, se pare că artista arată cum nu se poate mai bine și are un corp de invidiat, chiar dacă a devenit mămică de curând. 

În urmă cu aproape 3 săptămâni, Carmen Simionescu a adus pe lume primul ei copil, pe Sofia Maria Rossa și se pare că artista și-a revenit complet după perioada sarcinii. Pe contul ei de Instagram, fiica lui Adi Minune a postat o fotografie la care fanii nu au avut cum să nu reacționeze. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați, care îi scoteau posteriorul în evidență și cu un tricou scurt ce îi accentua talia, Carmen Simionescu i-a lăsat pe toți fără grai, căci internauții nu au putut să nu remarce cât e bine s-a recuperat artista după perioada sarcinii și a nașterii și cât de bine arată, așa că i-au transmis tot felul de complimente. 

Carmen Simionescu a născut prin cezariană

Carmen Simionescu susține că este cea mai fericită femeie din lume. Frumoasa artistă a adus pe lume în urmă cu aproape 3 săptămâni o fetiță perfect sănătoasă de 2,8 kilograme, care este foarte cuminte. După ce a trecut prin această experiență, Carmen Simionescu spune că este cel mai frumos și mai pur sentiment din întreaga lume. 

„Am născut ieri prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine...eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!”
 a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”, imediat după ce a născut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro