Carmen Simionescu, declarații în premieră despre relația cu iubitul. Cum a început povestea de dragoste

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, declarații în premieră despre relația cu iubitul. Cum a început povestea de dragoste © Instagram

De ceva vreme, Carmen Simionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Căplescu. Mai mult, cei urmează chiar să devină părinți, iar fiica lui Adrian Minune a rupt tăcerea în legătură cu mult speculata sa viață personală.

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu formează un cuplu discret, iar artista nu a dezvăluit foarte multe despre liniile relației lor. Până acum, cel puțin.

Într-un final, fata lui Minune a povestit cum a început iubirea lor și nu numai.

„Avem o relație discretă pentru că el nu este obișnuit cu spațiul public și cu viața publică, așa că încerc pe cât posibil să-i respect dorința de a rămâne în spatele luminilor și în spatele camerelor de filmat. El nu este genul de om care să iasă în față, căruia să-i placă media, însă, având o relație cu mine, i-am explicat că trebuie să își asume și genul acesta de întâmplări, deoarece sunt inevitabile.

Nu mă feresc să postez fotografii cu el pe Instagram pentru că suntem tineri, suntem frumoși, ne iubim foarte mult și știi cum e, când simți ceva atât de puternic, este imposibil să nu lași să se vadă. Indiferent dacă postez sau nu pe Instagram, lumea ne vede. Relația noastră a început frumos, a început cumva fără să realizăm ceea ce se întâmplă. Toate au venit de la sine, amândoi am fost pe aceeași lungime de undă, lucrurile s-au întâmplat într-un timp foarte scurt, s-au întâmplat exact așa cum a trebuit să se întâmple.

Famiile noastre s-au înțeles foarte bine de la bun început și lucrurile au avansat extrem de repede, însă, ce pot să zic este că sunt foarte, foarte fericită în acest moment și nu mi-am imaginat că voi putea fi mai bine de atât într-o relație proaspătă în care iubirea este la superlativ, atinge cote maxime, în care găsesc înțelegere, respect. Sunt într-o relație care îmi oferă tot ceea ce aș avea nevoie vreodată”, a explicat Carmen Simionescu, pentru VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro