FOTO / Cât de mare s-a făcut fetița lui Carmen Simionescu! Cum s-a fotografiat fiica lui Minune, cu micuța Sofia

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cât de mare s-a făcut fetița lui Carmen Simionescu! Cum s-a fotografiat fiica lui Minune, cu micuța Sofia © Instagram.com

Fiica lui Adi Minune este cum nu se poate mai fericită! Cariera îi merge ca pe roate și este împlinită, dar este și o mămică de succes, căci de la venirea pe lumea a fetiței sale, Sofia, este nedezlipită de aceasta!

Pe Instagramul său, Carmen Simionescu a postat o fotografie de-a dreptul savuroasă! Proaspăta mămică s-a pozat alături de micuța Sofia, iar cele două chiar s-au asortat la haine! S-au îmbrăcat în alb și au făcut deliciul internauților, așa că nu este de mirare faptul că mesajele au curs pe bandă rulantă pentru aceasta, dar și pentru fiica sa. 

„Te iubesc, copilul meu” a scris Carmen Simionescu, în dreptul fotografiei cu micuța Sofia. În imagine se vede clar cum artista și-a revenit extrem de repede după naștere și are un trup de invidiat, așa că are toate motivele să se bucure din plin de această frumoasă perioadă din viața ei. 

Carmen Simionescu, totul despre botezul fiicei sale

După ce toată lumea a spus că nunta fiicei lui Becali a fost evenimentul anului, nici Carmen Simionescu nu se lasă mai prejos și anunță că botezul fetiței sale va fi unul cu mare, mare fast. Cu toate acestea, artista nu știe exact când va avea loc botezul fiicei sale și își dorește doar ca micuța Sofia să mai crească puțin. 

"Nu ştim deocamdată. Îmi doresc să mai crească puţin. Creştinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare. Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea.", a declarat Carmen Simionescu, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest