Carmen Simionescu, ipostază emoționantă alături de fiica ei, Sofia: „Inima și sufletul”. FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, ipostază emoționantă alături de fiica ei, Sofia: „Inima și sufletul”. FOTO © Instagram

În urmă cu aproape 2 săptămâni, Carmen Simionescu a adus pe lume primul său copil și de atunci este cea mai fericită. Sofia Maria Rossa i-a făcut viața mai frumoasă și a determinat-o pe frumoasa artistă să vadă lucrurile cu alți ochi și să-și dea seama ce anume contează cu adevărat, în existența unei femei: faptul că poate da viață!

Carmen Simionescu a născut acum 2 săptămâni, iar de atunci, viața i s-a schimbat radical. Frumoasa artistă este trup și suflet mereu alături de fiica ei, Sofia Maria Rossa și astăzi le-a făcut fanilor săi cea mai mare bucurie. 

Pe contul ei de Instagram, Carmen Simionescu a postat o fotografie extrem de emoționantă cu ea și fiica ei. Artista ține în mână piciorușul fetiței sale, extrem de delicat și se bucură de fiecare moment petrecut în compania micuței. Mai mult, Carmen Simionescu i-a transmis fetiței sale și un mesaj, alăturat fotografiei frumoase. 

„Inima și sufletul. Sofia Maria Rossa” a scris Carmen Simionescu, pe Instagram, în dreptul fotografiei postate. 

Carmen Simionescu a născut prin cezariană

În urmă cu 2 săptămâni, Carmen Simionescu a adus pe lume primul ei copil, iar nașterea a fost prin operație de cezariană. Deși tânără și fără experiență în ceea ce urma să se întâmple în viața ei, Carmen Simionescu a dat dovadă de mult curaj și a fost extrem de puternică. Chiar dacă durerile au existat, frumoasa artistă s-a bucurat de marea ei realizare și a uitat de tot ceea ce o supăra din punct de vedere fizic. 

Mai mult, în direct pentru „Răi da Buni”, cu puțin timp după ce a născut, Carmen Simionescu a povestit că a intrat în sala de operație extrem de pozitivă și optimistă și medicii chiar au pus-o să le cânte, de pe patul de operație. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro