Carmen Simionescu, cu burtica de graviduță la vedere, pe balcon! Artista, luată la rost de fani: "Bei cafea în sarcină?". FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, cu burtica de graviduță la vedere, pe balcon! Artista, luată la rost de fani: "Bei cafea în sarcină?". FOTO © Instagram

Carmen Simionescu se bucură din plin de perioada de maternitate și este nespus de fericită de când a aflat că va aduce pe lume un băiețel.

Carmen Simionescu a fost cerută de curând în căsătorie de Bogdan Căplescu, tatăl viitorului său bebeluș. Vedeta radiază de când este însărcinată și este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde ține mereu legătura cu admiratorii săi.

Recent, Carmen Simionescu le-a arătat cu mândrie burtica de gravidă fanilor, iar ipostazele sunt mai mult decât sexy. Îmbrăcată într-un halat roșu ca focul și un prosop de baie pe cap, Carmen s-a fotografiat în timp ce savura o cafea, fapt pentru care a intrat în colimatorul fanilor. 

"Cafeaua nu face bine🙄 / Oricum, esti cea mai stilata graviduta😂❤️ / Nu e bine să bei cafea!!", au fost câteva dintre comentarii. 

În ajutorul lui Carmen a sărit Misha, care a făcut și o glumă: "Hai , acum sa curgă mesajele cu “ vaiiii bei cafeaaa in sarcinaaa😱😒"

"😂 Stiuuu! Sa vina!", i-a răspuns Carmen Simionescu

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro