Care va fi numele complet al fetiței lui Carmen Simionescu. Artista l-a dezvăluit, în direct!

Care va fi numele complet al fetiței lui Carmen Simionescu. Artista l-a dezvăluit, în direct! © Instagram

Carmen Simionescu a devenit ieri mămică pentru prima dată și este cea mai fericită. În direct pentru „Răi da Buni”, frumoasa artistă a dezvăluit numele complet al fetiței sale și a lui Bogdan Căplescu. 

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură marea și fericita veste că a născut Carmen Simionescu! Artista a adus pe lume aseară primul său copil și nu-și mai încape în piele de fericire. Carmen Simionescu a născut o fetiță de 2,8 kilograme care, din câte spune ea, este foarte cuminte. În direct pentru „Răi da Buni”, Carmen a mărturisit că numele complet al fetiței sale va fi Sofia Maria Rosa, căci din câte spune frumoasa mămică, „s-a născut cu tenul rozaliu, ca un trandafir”.

Carmen Simionescu a născut ieri

Carmen Simionescu susține că este cea mai fericită femeie din lume. Frumoasa artistă a adus pe lume ieri, primul ei copil, o fetiță perfect sănătoasă de 2,8 kilograme, care este foarte cuminte. 

„Am născut ieri prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine...eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!” 
a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro