Carmen Simionescu, cea mai emoționantă poză alături de fiica ei. Fanii s-au topit pe loc

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, cea mai emoționantă poză alături de fiica ei. Fanii s-au topit pe loc © Instagram

De când a devenit mamă, Carmen Simionescu știe să iubească mai mult ca niciodată. Fata lui Adrian Minune se fotografiază frecvent alături de fetița ei, Sofia, însă cea mai recentă poză parcă le-a întrecut pe toate.

Carmen Simionescu își bucură des fanii cu diverse imagini alături de fetița ei. Astăzi, a topit multe inimi cu una dintre cele mai emoționante ipostaze de până acum. Bruneta s-a pozat cu fiica ei, în timp ce îi dormea în brațe, în mașină. Alături de imagine, a postat și un mesaj superb, în care își exprimă iubirea pentru micuța ei minune.

„Sufletul mi-l țin în brațe. Tu ești tot ce am mai bun. Te iubesc e puțin spus”, a scris Carmen Simionescu, reușind să strângă aproape 30 de mii de aprecieri.

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu, distracție peste hotare

Pentru că fiecare proaspăt părinte trece prin foarte mult stres, Carmen Simionescu și tatăl copilului ei au simțit nevoia să se relaxeze departe de țară. Recent, cei doi au dat Capitala pe minunata Turcie, relaxându-se într-un resort de lux din Istanbul.

Au luat la rând toate marile utilități și beneficii ale locației alese. Au mers la spa, s-au bucurat de un cocktail pe terasă, apoi au făcut ce fac toți turiștii: au vizitat! Carmen și Bodan au cutreierat străzile încărcate de istorie ale orașului și au ajuns chiar la una dintre cele mai cunoscute moschei din Turcia.

Fuse și duse! Acum, cei doi au revenit la programul lor normal: cel de părinți cu normă întreagă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest