Carmen Simionescu va urca pe scenă, însărcinată! Detalii spumoase, din inima familiei

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu va urca pe scenă, însărcinată! Detalii spumoase, din inima familiei © Instagram

Deși este însărcinată, nu lasă acest lucru să o oprească din a fi în continuare un artist cât se poate de activ. Carmen Simionescu, căci despre ea este vorba, va urca pe scena Forza ZU, acolo unde promite un mega show!

Invitată la emisiunea lui Mihai Morar, Carmen Simionescu a dezvăluit niște detalii inedite din viața de familie, dar și planuri despre educația fetiței sale.

„Mă ajută cu toate. Nu car nimic, nu mă deplasez singură unde e ceva greu de făcut. Plus, că e și mama, la care mă duc... nici nu vreți să știți! (...) Vorbeam cu toți membrii familiei despre educația copilului și ziceam că este foarte important să știe că are doi părinți de care trebuie să asculte.

Nu, (n.r. tata nu și-ar fi dorit băiat), culmea! Când am adus prima ecografie, când am crezut că este băiat, mi-a spus să-mi trăiască fetița!”, a povestit Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”.

Când va aduce pe lume Carmen Simionescu primul ei copil

Însărcinată în 5 luni, frumoasa Carmen Simionescu a povestit când anume urmează să aducă pe lume primul ei copil și al lui Bogdan Căplescu, băiatul care i-a furat inima și care i-a devenit, de curând, logodnic.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a spus Carmen Simionescu, într-o emisiune.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro