Carmen Tănase, adevărul despre plecarea din ţară! "Poate să fie Grecia, Barcelona, poate să fie Los Angeles"

+3 click pentru
galerie

Carmen Tănase, adevărul despre plecarea din ţară! "Poate să fie Grecia, Barcelona, poate să fie Los Angeles" © Instagram

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite şi cunoscute actriţe de la noi din ţară, fiind apreciată de toată lumea. Vestea cum că ar părăsi ţara a întristat întreaga populaţie, fapt care a determinat-o pe artistă să facă lumină în această situaţie.

În urmă cu ceva timp, invitată la emisiunea "Antitalent", prezentată de Dan Bittman, Carmen Tănase a declarat că are de gând să părăsească ţara pe viitor. "Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. Urmează intrebarea vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum în nişte ani, în maximum 5 ani", susţinea actriţa.

Gurile rele  au inventat tot felul de poveşti bazate pe faptul că artista are de gând să plece din ţară. Aşadar, Carmen a pus piciorul în prag şi a lămurit pe toată lumea. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, actriţa a spus care este adevăratul motiv pentru care a ales asta. "Începând de astăzi, eu nu mai spun nimic. Care mă întreabă ceva, sunt mută. Orice spui capătă așa o chestie…. M-a pus naiba să spun, eram și foarte nervoasă, că plec.

Într-adevăr, atâta vreme cât băiatul meu nu este în țară și este plecat și mai departe, nu este firesc să vreau să fiu lângă el? În câțiva ani de zile, că mai am niște treabă pe aici, o să vreau să plec după băiatul meu. Nu să stau cu el, ci să fiu undeva în preajmă. Să fiu cu familia mea cât de cât aproape…", a povestit Carmen.

Totodată, artista are de gând să se relaxeze peste hotare, nicidecum să-şi continuie cariera. "Eu o să plec mai încolo, dar nu să fac carieră, ci pur și simplu să stau sub un palmier. Nu mă duc să dau probe la Hollywood. Fiul meu este în Olanda, într-o țară friguroasă, ploioasă și vântoasă. Nu o să mă adaptez niciodată și nu ne înțelegem cu limba, e complicat cu olandeza și mie îmi plac țările solare.

Poate să fie Grecia, Barcelona, poate să fie Los Angeles, ce știu eu ce ne rezervă viața? Dar cu siguranță voi fi pe lângă el, prin preajma lui. Mai am treburi de făcut aici, mai am lucruri de rezolvat, mai am ceva de spus, cred eu, în profesie, deci nu ne luăm la revedere, încă nu scăpați", a încheiat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro