EXCLUSIV! Fata lui Liviu Vârciu o ia pe urmele mamei! Carmina s-a apucat de un sport inedit

+3 click pentru
galerie

Fata lui Liviu Vârciu o ia pe urmele mamei! Carmina s-a apucat de un sport inedit © Instagram

„Minte sănătoasă în corp sănătos”. Lumea cunoaște bine celebra zicală, care a ajuns să fie sinonimă cu mișcarea și cu practicarea sporturilor de orice culoare. Pentru a-și lustrui psihicul, dar și fizicul, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu, s-a apucat de un sport inedit.

Mai exact, Carmina îi calcă pe urme mamei, pentru practicarea unui sport de care nu oricine se poate apuca: kickboxing – box.

Alegerea acestui tip de sport are mare legătură cu faptul că Ami Teiceanu însăși a fost o adeptă a kickboxing-ului timp de aproximativ 4 ani. Dar există și alte motive, mai importante.

Contactată de reporterii www.spynews.ro, Ami Teiceanu ne-a explicat decizia ei. Kickboxing-ul este un sport al disciplinei, care cizelează atât mintea, cât și condiția fizică. Contrar credinței unora, nu este un sport prin prisma căruia poți să ieși în lume și să „te bați în stradă”, așa cum a clarificat chiar Ami Teiceanu.

CITEȘTE ȘI Cel mai important sfat pe care Ami Teiceanu i l-a transmis fiicei sale. "Dacă vrei să fii o învingătoare"

Este, însă, un sport care poate asigura siguranța fetei ei, într-o lume a imprevizibilului și a pericolelor din umbră. În alte cuvinte, Ami Teiceanu vrea să se asigure că fiica ei se poate apăra în situații periculoase.

Și, uite așa, Carmina și-a pus mănușile și, cu ajutorul unui antrenor personal, Ruben Stoia, a făcut primii pași în acest sport.

Să nu ne așteptăm să o vedem pe Carmina la vreo competiție, însă. Ami Teiceanu a ținut să menționeze că este o practică strict pentru ea și că fiica ei nu va face o carieră din kickboxing.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro