Casa în care Cristina Ţopescu şi-a dat ultima suflare, desigilată. Ce se observă acum în faţa uşii

Casa în care Cristina Ţopescu şi-a dat ultima suflare, desigilată. Ce se observă acum în faţa uşii © arhivă

Casa în care jurnalista Cristina Ţopescu şi-a dat ultima suflare a fost desigilată şi deja au început pregătirile pentru predarea spaţiului proprietarului. Protocolul spune însă că acest lucru ar fi trebui să se întâmple după stabilirea unei cauze a morţii concrete.

Maricel David, procurorul criminalist care se ocupă de cazul Cristinei Ţopescu, a decis ca locuinţa în care Cristina Ţopescu a murit să fie desigilată. Până în acest moment, autorităţile nu au făcut public raport toxicologic, acesta fiind elementul care lipsea din dosar.

Potrivit publicaţiei Fanatik, coroanele depuse la căpătâiul jurnalistei de diverse personalităţi precum, preşedintele Klaus Iohannis, primarul Capitalei Gabriela Firea sau Familia Regală, au fost luat de la cimitirul Bellu şi duse în casa în care a locuit Cristina Ţopescu. Acum, după desigilarea locuinţei, coroanele sau abandonate la intrare, printre maşinile parcate. 

De asemenea, au început şi pregătirile pentru predarea spaţului proprietarului. 

Conform aceleaşi surse, martorii au mărturisit de ce vecinii nu au fost alertaţi de miros."Nici când am intrat în casă nu s-a simțit. De abia după ce a fost dezvelită, mirosul puternic a început să se simtă şi a  ajuns imediat jos, în fața imobilului. Este o tragedie. Nu m-aș fi gândit niciodată la acest scenariul sumbru. Era o persoană atât de vie".

Cenuşa Cristinei Ţopescu a fost ridicată la două zile de la incinerare, de Andreea Berecleanu, mama jurnalistei şi o firmă de servicii funerare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro